Promosi Pembukaan RM100 untuk bilik training! Sila klik disini.

Call Us Now! 010.900.3703

About ejoeSolutions

ejoeSolutions adalah satu-satunya syarikat yang menyediakan perkhidmatan rekabentuk laman web & hosting di Kelantan. Bermula pada tahun 2003 kami telah merekabentuk lebih dari 500 laman web, laman kedai online & e-commerce, kursus ICT, perkhidmatan hosting, pendaftaran domain dan lain-lain lagi.

Matlamat
Kami di ejoeSolutions komited untuk membantu Kelantan untuk meningkatkan penguasaan ilmu ICT melalui kursus dan bengkel yang di adakan, membantu para usahawan memasarkan produk dan perkhidmatan mereka melalui pembinaan laman web, menyediakan perkhidmatan hosting dengan harga yang mampu dimiliki di Kelantan. Kami melangkah setapak lagi dengan menyediakan tempat dan peralatan untuk disewa bagi mereka yang mencari tempat untuk mengadakan kursus atau bengkel.

Pelanggan
Setakat Oktober 2015 kami telah mempunyai lebih daripada 500 pelanggan untuk webhosting & domain, lebih 250 untuk rekabentuk laman web, lebih 150 kelas-kelas komputer & kursus ICT. Antara pelanggan-pelanggan kami adalah Jabatan Pembangunan Persekutuan Kelantan (JPPK), Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK), KelantanFM (RTM), KADA, Kifaalah, Syarikat Muda Osman, Docnan, Syarikat Jaffar Rawas dan banyak lagi.

Servis Selepas Jualan
Kami amat mementingkan servis selepas jualan (After Sales Services) dimana kami akan membantu semua pelanggan dalam membina dan menyiapkan laman web masing-masing. Dengan satu-satunya syarikat yang mempunyai pejabat tetap di KB Cyber Plaza (KBCP) Lembah Sireh Kota Bharu (Sebelah Tesco), kami yakin dapat memberikan perkhidmatan terbaik untuk masyarakat setempat.

Corporate Profile
Download our Corporate Profile

Ministry Of Finance Registration No.
357-02177217